Česká křížala BIO 50g

Delikátní jablečné křížaly jsou ideální zdravou svačinkou a skvěle chutnají. Jablko obsahuje ovocné cukry a vitamíny v poměrech ideálních pro naše trávení. Fruktóza, jednoduchý cukr, je sladší než sacharóza a vstřebává se pomaleji, čímž napomáhá udr

Cena s DPH40 Kč
Zvýší množství pro vložení do nákupního košíku Sníží množství pro vložení do nákupního košíku
Kód: Z05940
Značka: Lifefood
Dostupnost:Skladem více než 20 kusů
Záruka:
Jednotka: ks
BIO produkt
Česká křížala BIO 50g - 5940_LIFEFOOD_CESKA-KRIZALA-BIO_50G
  • 0

Podrobný popis Česká křížala BIO 50g

Delikátní jablečné křížaly jsou ideální zdravou svačinkou a skvěle chutnají. Už v době kamenné si člověk pochutnával na čerstvých i sušených jablkách a nedali na ně dopustit ani Egypťané ve 12. století př. n. l. Američtí osadníci oceňovali především trvanlivost tohoto ovoce - proto byla jabloň jednou z prvních plodin, kterou v Novém světě zasadili. I když se tzv. křížaly považují za typicky vánoční produkt, nyní si na nich můžete pochutnat celoročně. Jablko obsahuje ovocné cukry a vitamíny v poměrech ideálních pro naše trávení. Fruktóza, jednoduchý cukr, je sladší než sacharóza a vstřebává se pomaleji, čímž napomáhá udržení stálé hladiny cukru v krvi. Sušení je jedním z nejstarších způsobů konzervace. Středověké hospodyně navlékaly kolečka jablek na šňůry a zavěšovaly je na stropní trámy. Po usušení si ovoce zanechává svůj vysoký obsah minerálů. Sušená jablka jsou zdrojem sacharidů rychle přeměnitelných na energii, což oceňují zejména sportovci. Přestože sušením získají jablka větší obsah cukru, čímž se zvýší jejich kalorická hodnota, stále se mlsání sušených jablíček nedá energeticky srovnat s nezdravými chipsy apod. Tyto měkké kožovité kroužky Vám dodají hodně vlákniny a něco málo železa.

Obsah: 50g
Složení: 100% jablka
Země původu: Česká republika
Novinky Akce Doprodej
Historie

Česká křížala BIO 50g

Česká křížala BIO 50g
Naše cena: 40 Kč

Zákaznický servis: +420 731 508 772