Palmový cukr Arenga 250g - BIO

Vzniká zahušťováním nektaru květů cukrové palmy arengy. Typická jemně karamelová chuť se hodí do desertů i asijské kuchyně.

Cena s DPH61 Kč
Zvýší množství pro vložení do nákupního košíku Sníží množství pro vložení do nákupního košíku
Kód: Z04190
Značka: ARENGA
Dostupnost:Skladem více než 20 kusů
Záruka:
Jednotka: ks
BIO produkt Bezlepkový produkt
Palmový cukr Arenga 250g - BIO - 4190_ARENGA_PALMOVY-CUKR
  • 0

Podrobný popis Palmový cukr Arenga 250g - BIO

Přírodní palmový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů cukrové palmy arengy, kterou vyrábí drobní farmáři v Indonésii. Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese, a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů. Typická jemně karamelová chuť se hodí do desertů i asijské kuchyně.

Obsah: 250 g
Země původu: Indonésie

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1641kJ/392 kcal
Tuky 0,3g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g
Sacharidy 92,7g
 z toho cukry 88,9g
Bílkoviny 2,5 g
Sůl 0,14g
Novinky Akce Doprodej
Zákaznický servis: +420 731 508 772