Sirup z jakonu BIO 170g

Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. Sirup má tmavě hnědou barvu, hustou konzistenci a velmi příjemnou chuť připomínající květový med nebo karamel.

Cena s DPH129 Kč
Zvýší množství pro vložení do nákupního košíku Sníží množství pro vložení do nákupního košíku
Kód: Z03551
Značka: Lifefood
Dostupnost:Skladem více než 10 kusů
Záruka:
Jednotka: ks
BIO produkt Bezlepkový produkt
Sirup z jakonu BIO 170g - 3551_3419-SIRUP-Z-JAKONU
  • 0

Podrobný popis Sirup z jakonu BIO 170g

Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Jedná se o nutričně velice zajímavou rostlinu, která může obohatit i náš jídelníček a být přínosem pro naše zdraví. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Oligosacharidy, na rozdíl od jednodušších cukrů neumí lidský organismus využít, nezvyšují tedy hladinu krevního cukru, proto je jakon vynikající potravinou pro reduční dietu i pro diabetiky. Jakonové hlízy jsou také zdrojem antioxidantů, draslíku, vápníku, hořčíku a mnoha dalších. Sirup: Sirup z jakonu se vyrábí odpařováním šťávy vylisované a jakonových hlíz. Odpařování probíhá šetrně, při teplotě 40°C , takže nedochází k degradaci enzymů a látek přínosných pro lidské zdraví. Sirup má tmavě hnědou barvu, hustou konzistenci a velmi příjemnou chuť připomínající květový med nebo karamel s lehce ovocným nádechem. V porovnání s medem má o polovinu nižší kalorickou hodnotu a nepřekyseluje organismus. Dá se použít všude, kde běžně používáme cukr, med nebo jiná sladidla.

Složení: 100% jakon sirup
Obsah: 170g
Země původu: Peru
Novinky Akce Doprodej
Historie

Sirup z jakonu BIO 170g

Sirup z jakonu BIO 170g
Naše cena: 129 Kč

Zákaznický servis: +420 731 508 772