Starofrancouzská hořčice 210 g - BIO

Starofrancouzská hořčice je velmi kvalitní výrobek, příbuzný francouzské hořčici nazývané „Moutarde a l’ancienne“, což je možno přeložit jako „Hořčice postaru“. Tato hořčice je vyráběna z vybraného hořčičného semínka řemeslně a v malém objemu.

Cena s DPH103 Kč
Zvýší množství pro vložení do nákupního košíku Sníží množství pro vložení do nákupního košíku
Kód: Z05080
Značka: Bio nebio s.r.o.
Dostupnost:Skladem více než 10 kusů
Záruka:
Jednotka: ks
BIO produkt Bezlepkový produkt
Starofrancouzská hořčice 210 g - BIO - 5080_5173-BUJON-KURECI-KOSTKY-6X05L-66G-BIOLINIE
  • 0

Podrobný popis Starofrancouzská hořčice 210 g - BIO

Starofrancouzská hořčice je vyráběná řemeslně podle originální trapistické receptury mnichy z kláštera Nový Dvůr. Tradičně se každý klášter řádu musí uživit prací svých mnichů. V klášteře Nový Dvůr se vyrábí hořčice, chovají ovce a pracuje v lese. Starofrancouzská hořčice je velmi kvalitní výrobek, příbuzný francouzské hořčici nazývané „Moutarde a l’ancienne“, což je možno přeložit jako „Hořčice postaru“. Tato hořčice je vyráběna z vybraného hořčičného semínka řemeslně a v malém objemu. Semínko je nejprve namočeno do směsi octa a vody z lesů obklopujících klášter. Poté je rozdrceno na mlýnském kameni a provoněno medem a moravským bílým vínem. Jemně okořeněná hořčice je ručně plněna do sklenic , kde během několika týdnů dozrávání získává své nezaměnitelné aroma, které ji tak výrazně odlišuje od konkurenčních výrobků. Použití: Tato hořčice je výtečná ke stolnímu použití. Výborně doplňuje chuť masa, uzenin či sýra . Lze ji použít i k přípravě pomazánek, omáček a dresingů a marinování masa či zeleniny. Obyčejný chléb s máslem a starofrancouzskou hořčicí je opravdová lahůdka!

Složení: ocet*, hořčičné semínko*, voda, med*, mořská sůl, moravské bílé víno*, koření*
Obsah: 210g
Země původu: Česká republika

Novinky Akce Doprodej
Historie
Zákaznický servis: +420 731 508 772