Bio Kuzu kořenový škrob 1kg

Kuzu –kořenový škrob – V kuchyni využívaný jako velmi kvalitní škrob. Více informací
Bio

Bio

1 413 Kč
včetně DPH
skladem 5 ks

Nakupte za více než 2 000 Kč a máte DOPRAVU ZDARMA!Doprava od 79 Kč Více o dopravě

Popis produktu

V kuchyni využívaný jako velmi kvalitní škrob. Kuzu je tradiční japonský kořenový škrob - k tělu nejšetrnější možné zahušťovadlo na našem trhu, navíc v BIO kvalitě. Použití: Zahušťování jídel (běžně jako škrob bramborový) - úprava omáček, polévek - dezerty, sladká jídla. Připravit z něj lze i kvalitní léčivý nápoj, který můžeme dochutit ovocnou šťávou. Podrobnosti Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem.

Obsah: 1kg

Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.

Výživové údaje na 100g:
Energie 1432 kJ/342 kcal
Bílkoviny 0,2 g
Sacharidy 83,8 g
Tuky 0,5 g
Vláknina 0,0 g Skladování: Skladujte v suchu.

Ověřeno našimi zákazníky