Bio Umeboshi, sklo cca 60g

Umeboshi neboli sušené švestičky, které mají slanokyselou chuť, harmonizují náš organismus, který je poničený stresem a nekvalitní stravou. Používají se jako prevence před různými nemocemi, jsou dobré na vyluč. toxínů z těla, posilují játra a ledviny Více informací
Bio

Bio

113 Kč
včetně DPH
Vyprodáno

Nakupte za více než 1 500 Kč a máte DOPRAVU ZDARMA!Doprava od 79 Kč Více o dopravě

Popis produktu

Švestičky Umeboshi - česky umešvestky jsou peckovité plody, které rostou v Japonsku. Ume je ovocný strom a většinou se překládá jako švestka, ale ve skutečnosti je to odrůda meruňky. Plody nelze konzumovat syrové přímo ze stromu. Švestičky se nejdříve omyjí a pak se suší na rýžových rohožích několik dnů a nocí. Poté se nakládají s červenými lístky rostliny Shizo a s mořskou solí. Nechávají se několik let v dřevěných kádích fermentovat. Švestičky umeboshi dokážou zahnat únavu a celkově skvěle vyladit váš organismus. Více než tisíc let se užívají při nechutenství, žaludečních potížích, nachlazení, kašli i horečkách.

Složení: umeboshi, moř. sůl (22%), shizo (Perilla)
Obsah: 60g
Země původu: Japonsko

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 156 kJ/37 kcal
Tuky 0,3g
 z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g
Sacharidy 0,4g
 z toho cukry 0,2g
Bílkoviny 1g
Sůl 16,8g

Ověřeno našimi zákazníky