



Luštěninová pochoutka hrachová 180g
Křupavá hrachová pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si...
Počet produktů: 41
Křupavá hrachová pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si...
Červená čočka je velmi oblíbenou luštěninou, před přípravou se nemusí namáčet.
Směs vybraných luštěnin v dokonalém mixu jako skvělý základ pro polévky, salát či přílohu.
Červená čočka neloupaná je krásně hnědočervená a rychle uvařená.
Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování
Díky svému nutričnímu složení je cizrna považovaná za vůbec jednu z nejzdravějších...
Křupavá hrachová pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si...
Křupavá hrachová pochoutka se sušenými rajčaty, kterou lze přidat do polévek, podávat...
Křupavá čočková pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si...
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a...
Nemusí se máčet! Jen uvaříme a za několik minut servírujeme skvělou kaši nebo krémovou...
Jáhly v BIO kvalitě by měly mít v našich jídelníčcích své stálé místo. Vzhledem k tomu,...
Žlutý hrách celý chutná po uvaření podobně jako kukuřice. Hodí se především na indické...
Jedna z nejznámějších odrůd fazolí, základní surovina tradičního mexického jídla Chilli...
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je...
Cizrně neboli římský hrách má velice pestré využití v přípravě pokrmů. Má vynikající...
Křupavá hrachová pochoutka s červenou řepou, kterou lze přidat do polévek, podávat jako...
Křupavá hrášková pochoutka se špenátem, kterou lze přidat do polévek, podávat jako...
Křupavá hrášková pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si...
Fazole jsou nejbohatší na draslík (1310 mg na 100 g). Dále obsahují fosfor, mangan,...
Ideální pro přípravu salátů nebo jako zavářka do polévek.
Cizrna Allnature v BIO kvalitě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a...
Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské...
Je ideální a oblíbená hlavně při přípravě jarních závitků atd.