Certifikace

Certifikace

Značka

Značka

Aktivní filtry

Bez GMO Vegan Bezlepkové Vegetarian
Fazole mungo 500 g

Fazole mungo 500 g

Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování

50 Kč
vyprodáno
Cizrna 500g

Cizrna 500g

Díky svému nutričnímu složení je cizrna považovaná za vůbec jednu z nejzdravějších...

37 Kč
skladem 39 ks
Bez GMO Vegan Bezlepkové Vegetarian
Čočka černá 300 g

Čočka černá 300 g

Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a...

33 Kč
vyprodáno
Novinka
Hrách žlutý 5kg

Hrách žlutý 5kg

Žlutý hrách celý chutná po uvaření podobně jako kukuřice. Hodí se především na indické...

137 Kč
vyprodáno
Fazole červená ledvina 500g

Fazole červená ledvina 500g

Jedna z nejznámějších odrůd fazolí, základní surovina tradičního mexického jídla Chilli...

46 Kč
vyprodáno
Bio
Bio pečené fazole 400g

Bio pečené fazole 400g

Bílé fazole v rajčatové omáčce jsou ideální ve chvíli, kdy nemáme čas či chuť k...

52 Kč
vyprodáno
Novinka
Cizrna 5kg

Cizrna 5kg

Na vaření i na klíčení.

279 Kč
vyprodáno
Vegan Bezlepkové Bio
Bio Cizrna 500g

Bio Cizrna 500g

Cizrně neboli římský hrách má velice pestré využití v přípravě pokrmů. Má vynikající...

53 Kč
vyprodáno
Bio
Bio Černá fazole 300 g

Bio Černá fazole 300 g

Fazole jsou nejbohatší na draslík (1310 mg na 100 g). Dále obsahují fosfor, mangan,...

53 Kč
vyprodáno
Novinka
Hrách zelený 5kg

Hrách zelený 5kg

Můžete z něj připravit chutnou kaši, polévky nebo saláty.

134 Kč
vyprodáno
Vegan Bezlepkové Bio
Bio Mungo 500g

Bio Mungo 500g

Mungo jsou malé olivově zelené fazolky. Jejich výhodou je doba tepelné úpravy, která je...

81 Kč
vyprodáno

Bio Cizrna 500g

53 Kč
Cizrně neboli římský hrách má velice pestré využití v přípravě pokrmů. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek (rozmixovaná), salátů, zeleninových směsí, polévek nebo jako příloha.

Bio Mungo 500g

81 Kč
Mungo jsou malé olivově zelené fazolky. Jejich výhodou je doba tepelné úpravy, která je kratší než u ostatních fazolí. Vychutnant si je můžete jako přílohu k obilným pokrmům, hodí se také do polévek a nákypů.