Bio Mungo 120g

Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Více informací
Bezlepkové

Bezlepkové

Bio

Bio

62 Kč
včetně DPH
Vyprodáno

Nakupte za více než 1 500 Kč a máte DOPRAVU ZDARMA!Doprava od 79 Kč Více o dopravě

Popis produktu

Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Doba namáčení: 12 hodin Doba klíčení: 4-5 dní Ideální teplota: 18-20°C 2-3 x denně oplachovat

Složení: fazole mungo bio
Obsah: 120g

Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Ověřeno našimi zákazníky