





Bio cejlonská skořice 60g prášek
Pravá skořice cejlonská pochází z vnitřní kůry věčně zeleného stromu skořicovníku...
Počet produktů: 104
Pravá skořice cejlonská pochází z vnitřní kůry věčně zeleného stromu skořicovníku...
Hřebíček – „koření do kompotu, svařeného vína atd.“ Kompot, punč, svařené víno a...
Rozmarýn – „odnož k středozemnímu moři“ - Pokud člověk ucítí vůni rozmarýnu, začne jeho...
Pro nás známý především v souvislosti se svařeným vínem, v jiných zemích je ovšem toto...
Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou...
Kurkuma je zářivě žlutá plodina, kterou seženete v podobě sušeného prášku nebo jako...
Kmín kořenný (Carum carvi) patří mezi nejstarší koření u nás i ve světě.
Bourbon vanilka je známá pro svou výraznou a velmi příjemnou vůni. Vyniká přirozeně...
Nové koření – „koření nového světa“ Již Indiáni kořenili svou čokoládu novým kořením....
Koriandr – „co mají perník a curry společného“ Někteří ho milují, jiní se s jeho chutí...
Šafrán – „červený luxus“ V současné době je většinou známo, že šafrán je nejdražším...
Hřebíček je sušené nerozvinuté poupě hřebíčkovce kořenného (Syzygium aromaticum)...
Majoránka má podstatně jemnější aroma než oregáno, chutná ve srovnání s ním méně peprně...
Kurkumě se díky žluté barvě často říká také indický šafrán a lze ji používat jako...
Chilli – nebo: „blízké lásce a bolesti.“ Že mnoho lidí nemá chilli rádo, je možná v...
Oregáno neboli dobromysl – „aroma pizzy“ - umění italské kuchyně by nebylo dokonalé...
Citronová tráva – „svěžest jihovýchodní Asie“ Svěží, citronová chuť citronové trávy se...
Bazalka – „Pesto pro těstoviny“ Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak...
Chilli prášek získaný z nejlepších a nejpálivějších červených papriček, zvýrazňuje chuť...
Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý.
Kmín kořenný (Carum carvi) patří mezi nejstarší koření u nás i ve světě.
Skořice je sušená kůra tropického stromu skořicovníku (Cinnamomum verum).
Pepř růžový vlastně není příbuzný pepře. Růžový pepř patří do rodu Anacardiaceae...
Kmín římský – „vůně Indie“ je charakteristické koření indické kuchyně.
Muškát není botanicky vzato ořech, nýbrž jádro broskvovitého ovoce. Muškát má jemnou...
Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť.